Personlig naturkunst

Riis Skov bliver så idyllisk når den er dækket af sne.

Riis Skov bliver så idyllisk når den er dækket af sne.

Det er sidst på måneden, og min pengepung er ved at være tom. Derfor er det med at komme ud og opleve de gratis glæder, som der i øvrigt er mange af i Aarhus. Der er flere museer, som kører med gratis entré, blandt andet Antikmuseet og Vikingemuseet. Hvis du interesserer dig for kunst er der også flere gallerier, som er gratis at besøge rundt om i byen. En af mine yndlingsbeskæftigelser, som absolut intet koster, er at gå en lang tur i flotte omgivelser og tage en masse billeder. Det er på ingen måde professionelt, men det der er fedt ved at tage sine egne billeder er at de bliver personlige og anderledes, og så får man en masse frisk luft samtidig. Der er mange steder at vælge mellem Riis Skov, Tangkrogen, Mindeparken, Dyrehaven eller rundt om Brabrand Sø. Du kan få inspiration til hvor du kan tage ud i naturen her.

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i aarhus, børn, dansk, kultur, natur og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s