Udstilling af Jon Gislason og Margarethe Mannsperger

Jon Gislason, Snæjfjeldsnæs, 2010.

Jon Gislason, Snæjfjeldsnæs, 2010.

Jon Gislason og Margarethe Mannsperger udstiller den 21. og 22. marts i Egå Forsamlingshus. De udstiller malerier, tegninger og akvareller.

Jon Gislasons er en dansk kunstner, som har udstillet i blandt andet Danmark, Tokyo og New York. Hans billeder er indenfor internationale ekspressionistiske traditioner, hvor han ved hjælp stærke og rene farver forsøger at udtrykke livet og det der sker omkring os. Han er inspireret af mennesket og naturen og hans eksplosive farvesammensætninger giver lyst til udforskning og fordybelse i billederne.

Sammen med Jon Gislason udstiller Margarethe Mannsperger også sine værker. Hun er autodidakt og har udstillet i Danmark og Tyskland.

Udstillingen åbner lørdag fra klokken 14 til 18 og søndag fra 10 til 18. Så kom forbi Egå Forsamlingshus  den 21. og 22. marts til kunst, kaffe og kage.

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i aarhus, dansk, kultur, kunst og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s